FOARFECE ȘI FOARFECI

( numărul de produse: 5 )

CĂLĂTORI

 

Foarfecele sunt unul dintre cele mai des folosite accesorii atât acasă, cât și la locul de muncă și în atelier. Utilizarea lor versatilă le face utile practic în orice locație. În bucătărie, ele sunt folosite pentru deschiderea ambalajelor și prelucrarea alimentelor, în grădină sunt utile pentru tăierea plantelor, la fel cum sunt folosite pentru lucrări electrice, în magazinele de croitorie, în magazinele de tapițerie și în multe alte locuri. Atunci când cumpărați foarfece, puteți alege între lame netede și lame zimțate. Mânerele, pe de altă parte, pot fi drepte sau curbate într-o parte, astfel încât să fie confortabile pentru dreptaci sau stângaci.

 

ÎNJURĂTORII

 

Cuțitele și cleștii sunt cel mai frecvent utilizate pentru tăiere în cadrul unui atelier. Aceste accesorii pot fi concepute pentru a tăia tablă subțire, izolația firelor sau cablurile în sine. Foarfecele profesional este adesea echipat cu caracteristici avansate pentru a proteja utilizatorul de rănire în timpul lucrului. Astfel de caracteristici de siguranță includ, de exemplu, un sistem automat de blocare a degetului mare pentru lamele de închidere, care împiedică utilizatorul să își ciupească degetul. Foarfecele multifuncțional este capabil să taie aproape orice material și, prin urmare, este un echipament indispensabil pentru fiecare atelier. De asemenea, acestea pot fi utilizate în industria ușoară și pentru lucrări de fabricare. Principalul lor avantaj este durabilitatea - oțelul din care sunt fabricate lamele este rezistent la zgârieturi minore și deteriorări mecanice. Foarfecele industrial, pe de altă parte, este un instrument indispensabil în atelierul de croitorie. Lamele înguste facilitează tăierea prin țesături, piele și pâslă. Construcția lor este concepută pentru o utilizare prelungită, iar mânerul este modelat pentru a se potrivi confortabil în mână.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-02-22
transportul mi s-a parut un pic aiurea.ridicare din nu stiu ce magazin.care nu a avut bunul simt sa trimita un mesaj ca a ajuns produsul
2023-09-18
Pret bun, livrare rapida si caliate buna. Compania de top
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel