ETANȘARE

( numărul de produse: 1 )

Garniturile din cauciuc, precum și cele din alte materiale, sunt componente indispensabile la construcția sistemelor de apă, gaz și încălzire. Acestea asigură buna funcționare a transmiterii lichidelor și gazelor prin conducte, deoarece împiedică scurgerile de apă sau scăpările de gaze. Acest lucru asigură siguranța locuinței dumneavoastră. Garniturile circulare din cauciuc sunt, de asemenea, utilizate la robinetele de baie, furtunurile, mașinile de spălat, radiatoarele, fitingurile și sifoanele. Unele tipuri de garnituri permit îmbinarea țevilor de diametre diferite fără sudură, ceea ce va accelera considerabil lucrările de renovare întreprinse. În comerț sunt disponibile diferite tipuri și dimensiuni de garnituri de etanșare.

 

Atunci când cumpărați garnituri, este important să verificați cu exactitate ce aplicație este utilizată - o garnitură pentru o plită cu gaz are parametri complet diferiți de o garnitură pentru o toaletă. Multe clădiri sau apartamente au încă sisteme vechi de apă cu țevi din fontă. Acestea sunt adesea problematice atunci când se conectează o instalație nouă, de înlocuire, la conducta ascendentă. În astfel de situații, așa-numita garnitură trapper - realizată din cauciuc foarte flexibil, care este concepută pentru a etanșa conexiunea dintre vechiul sistem de conducte din fontă și conductele moderne din plastic - este ideală. Datorită rezistenței sale la apă și grăsime, poate fi utilizată în siguranță în sistemele de instalații sanitare.

 

Atunci când se îmbină țevi de dimensiuni diferite, nu este neapărat necesar să aveți componente potrivite. Adesea, o garnitură de reducere este tot ce este necesar pentru a etanșa conducta cu diametru mai mare la cea mai mică. Această soluție este încă utilă atunci când diferența de diametru nu este foarte mare. În cazul în care diferența de diametru este prea mare, garnitura de reducere nu va funcționa. Disponibil în mai multe dimensiuni, produsul vă va permite să alegeți componenta potrivită pentru nevoile dumneavoastră individuale.

 

Garnitura de racordare asigură o etanșare corespunzătoare la conectarea aparatelor electrocasnice (mașină de spălat rufe, mașină de spălat vase) la rețeaua de alimentare cu apă existentă. Aceasta poate fi utilizată pentru a ajusta cu ușurință două piese de instalații sanitare împreună, astfel încât apa să nu aibă șansa de a se scurge. Aceasta este o caracteristică deosebit de utilă pentru aparatele care generează presiune în timpul funcționării lor. Garniturile de racordare sunt foarte durabile chiar și atunci când sunt presate și deformate în timpul instalării.

 

Garniturile pentru radiatoare, contoare de apă sau contoare de căldură trebuie să se caracterizeze printr-o clasă de etanșeitate foarte ridicată și, în același timp, prin rezistență la apă și umiditate. Din acest motiv, garniturile din fibră sunt utilizate în principal la conectarea acestor tipuri de echipamente la instalații și sunt potrivite în special pentru conexiunile în care apa este mediul de lucru. Sub influența acesteia, ele se umflă și garantează o etanșare și mai bună.

 

Nu uitați să verificați periodic starea garniturilor pentru a evita defecțiunile. De asemenea, este o idee bună să păstrați în stoc un set de produse de diferite dimensiuni și grosimi, care va fi util pentru instalațiile de gaz, apă și canalizare. În aceste instalații este cel mai probabil ca garniturile de uz casnic să cedeze.

IdoSell Trusted Reviews
4.48 / 5.00 60 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-02
S-a potrivit caracteristicilor
2024-05-01
Seriosi, produsele au fost ambalate adecvat.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel