CANALE DE SCURGERE

( numărul de produse: 6 )

Canalele de scurgere sunt componente esențiale ale instalației sanitare din fiecare casă, precum și din multe zone publice și comerciale. Amplasarea lor este necesară oriunde este necesar să se asigure un nivel corect de scurgere a apei din podea.

 

Oferim grătare de scurgere cu ieșire dreaptă, dar și cu racord lateral. Acestea drenează eficient apa din obiectele expuse la umiditate - băi, bucătării, spălătorii, uscătoare, garaje, precum și din fabricile de prelucrare a alimentelor - săli de producție, săli de vânzări sau bucătării și camere din spate ale restaurantelor.

 

Canalul de drenaj poate fi instalat atât în interiorul, cât și în exteriorul clădirii. Canalele de scurgere liniare sunt amplasate în zonele cu încărcături de apă foarte mari, cum ar fi parcările, piețele și trotuarele. Disponibile într-o varietate de lungimi și lățimi, acestea permit colectarea eficientă a apei în sistemul de drenaj.

 

Canalul de scurgere este fabricat din plastic durabil pentru etanșeitate și rezistență. Grătarul detașabil din oțel inoxidabil reține cu ușurință majoritatea resturilor posibile care ar putea bloca canalul de scurgere. Curățarea acestuia este foarte ușoară și rapidă.

 

Vă invităm să consultați întreaga noastră gamă de accesorii sanitare esențiale și accesorii pentru baie.

IdoSell Trusted Reviews
4.59 / 5.00 39 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-04-27
Exact că în poza super ok !
2024-03-06
Sunt ce trebuie s-au potrivit și par solide
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel