LĂMPI DE PARAFINĂ ȘI TORȚE

( numărul de produse: 15 )

Iluminatul atmosferic pe terasă, pe balcon sau în grădină vă permite să vă bucurați de aer liber în timpul serilor călduroase. Iluminatul de grădină potrivit va da spațiului dvs. exterior un aspect cu totul nou. Pe lângă mobilierul de grădină și decorațiunile de grădină, iluminatul exterior va adăuga caracter grădinilor și teraselor. În funcție de locație, puteți alege un iluminat delicat și subtil sau un iluminat mai intens și mai dinamic.

 

Lămpile de exterior însuflețesc spațiul cu strălucirea lor, iar prin alegerea modelelor cu o intensitate luminoasă mai mică, se creează o atmosferă de seară cu adevărat intrigantă. O alegere la fel de interesantă este utilizarea lămpilor cu ulei. O lampă cu ulei cu abajur este, de asemenea, excelentă pentru camping. Aceasta va ilumina eficient întunericul și va alunga țânțarii. În plus, acestea reprezintă o formă de iluminat fiabilă. Este o idee bună să aveți cel puțin o lampă de parafină în casă, în caz de pană de curent și de întrerupere a energiei electrice.

 

Pe de altă parte, foișorul și zona de grătar pot fi echipate cu torțe pentru a face o impresie spectaculoasă în timpul întâlnirilor de seară cu prietenii sau familia. Este important de reținut, însă, că torța arde cu foc viu și, prin urmare, trebuie amplasată la o distanță suficientă față de plante și orice echipament, astfel încât să nu se declanșeze accidental un incendiu. O altă alegere interesantă sunt lumânările de grădină cu trunchi. Acest produs natural va pune în valoare momentele petrecute în aer liber. Lumânarea arde ca o torță și poate fi folosită în orice perioadă a anului. Este perfectă ca element de decor pentru întâlnirile de vară la grătar sau pentru jocurile de iarnă în aer liber.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-04-03
Seriozitate,produse de calitate la un preț bun.
2024-02-22
transportul mi s-a parut un pic aiurea.ridicare din nu stiu ce magazin.care nu a avut bunul simt sa trimita un mesaj ca a ajuns produsul
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel