TĂVIȚE, GRILE ȘI GĂLEȚI DE VOPSEA

( numărul de produse: 4 )

Plănuiți o renovare a casei? Sau pur și simplu vă decorați noua casă? Înainte de a vă apuca de treabă și de a vopsi pereții, faceți provizii de uneltele necesare pentru vopsit. Grilele și tăvile vor face munca de finisare mult mai ușoară și vor face ca vopsirea să decurgă rapid și fără probleme.

 

TĂVIȚĂ DE VOPSIT

 

Tava de vopsit este un recipient special pentru vopsea, care facilitează ridicarea acesteia. Aceasta are un fund conturat, care asigură că pensula sau rola nu colectează emulsia în exces. Acestea sunt fabricate din plastic, iar unele au și o căptușeală suplimentară pentru ca vopseaua să nu ajungă direct în recipient. Tava poate avea, de asemenea, o suprafață specială pentru a colecta excesul de vopsea. Dacă este planificată o renovare majoră sau o schimbare frecventă a culorilor de vopsea, o tavă de vopsea suprapusă va fi alegerea potrivită.

 

TABĂRA DE VOPSIRE

 

Grila de vopsea asigură că pe rolă se culege cantitatea optimă de vopsea. Este o componentă mică din plastic, cu ajutorul căreia excesul de vopsea este extras de pe sculă și se evită picurarea. Există, de asemenea, o grilă de vopsea din metal, care este potrivită nu numai pentru vopsea, ci și pentru alte materiale. Grilele sunt disponibile într-o varietate de forme și dimensiuni, ceea ce vă permite să alegeți grila potrivită pentru tava de vopsea.

 

GĂLEȚI DE VOPSIT

 

Gălețile de vopsea încăpătoare fac posibilă transferarea vopselei dintr-o cutie voluminoasă, care o face dificil de ridicat. De asemenea, găleata specială cu capac împiedică vărsarea accidentală a vopselei pe podea.

IdoSell Trusted Reviews
4.48 / 5.00 60 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-06-26
Multumit,livrarea rapida
2024-04-27
Exact că în poza super ok !
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel