ÎNCHIZĂTORI DE UȘI ȘI SUPORTURI

( numărul de produse: 23 )

Închizătoarele de uși și proptelele sunt accesorii care oferă confort, siguranță și stabilitate într-o varietate de aplicații.

 

Închizătoarele de uși sunt dispozitive automate care sunt utilizate pentru a controla închiderea ușilor, a porților sau a altor elemente. Ele au un mecanism încorporat care permite ușii să se închidă singură atunci când este deschisă. Ele sunt deosebit de utile în zonele în care este necesară securitatea sau controlul accesului, cum ar fi intrările în clădiri, zonele publice sau locurile de muncă.

 

Suporții, cunoscuți și sub denumirea de stabilizatori, sunt accesorii montate pe uși, ferestre, mobilier sau alte elemente care ajută la menținerea stabilității acestora și le împiedică să se închidă accidental sau să cadă. Acestea sunt deosebit de utile pentru ușile sau ferestrele amplasate pe un teren accidentat, în zone cu expunere mare la vânt sau în situații în care doriți să asigurați stabilitatea mobilierului sau a altor structuri.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-06
Sunt ce trebuie s-au potrivit și par solide
2023-08-20
Timp foarte mare pana la primirea comenzii. Apeluri multe pe mail la care nu am primit raspuns. Sistemul de zavorare ( placuta cu gaura, atasata) nu imi serveste. Imi trebuia celalalt sistem de zavorare. Zavorul se monteaza la exteriorul unei usi si inchide doua suprafete plane aflate una in continuarea celeilalte. Zavorul ar trebui sa fie livrat cu ambele sisteme de zavorare, asa cum apare in reclama produsului. Cand comanzi nu ai posibilitatra sa alegi piesa in csre va intra tija zavorului ptr inchidere.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel