Salvează în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

VESELĂ DE MASĂ

( numărul de produse: 14 )

Vesela este o piesă de echipament esențială în fiecare bucătărie și sufragerie. Farfuriile, bolurile, ceștile și tacâmurile sunt doar câteva dintre ustensilele de bucătărie pe care le folosim în fiecare zi. Alegerea setului de veselă depinde de preferințele dumneavoastră, precum și de stilul în care au fost decorate interioarele bucătăriei sau sufrageriei.

Pe lângă piesele de bază de veselă enumerate mai jos, merită să aveți în casă cratițe, dippers, platouri, salatiere și platouri, care facilitează servirea mâncării atât la mesele de zi cu zi, cât și la petreceri și mese formale. La fel de importante sunt și zaharnițele, farfuriileulcioarele și carafele, ceștile, paharele, cupele de înghețată și alte articole de veselă pentru desert. Este recomandabil să vă faceți provizii de piese de veselă în același stil, model sau culoare. O alegere bună este să achiziționați seturi întregi de masă. Aceste seturi sunt disponibile pentru 4, 6, 8, 12, 18 și chiar 24 de persoane. Datorită seturilor, masa va arăta frumos mai ales în timpul unor sărbători precum sărbătorile sau petrecerile aniversare. Este combinația perfectă între funcționalitate și estetică.

O selecție largă de veselă vă permite să vă potriviți cu stilul preferat - există produse la vânzare care au un stil modern și minimalist, dar și produse care evocă un design vintage, retro și mai clasic sau rustic. Produsele sunt, de asemenea, caracterizate de diferite materiale de fabricație - sticlă, porțelan, gresie și variantele acestora.

Elementele de bază ale veseliei sunt:

  • Farfurii - farfurii pentru cină, farfurii pentru desert, precum și farfurii speciale pentru servirea mâncărurilor calde. În mare parte din ceramică - mai ușoare sau mai grele, în funcție de design și material. Farfuriile din sticlă afumată sunt, de asemenea, impresionante.
  • Tacâmuri - furculițe, cuțite, lingurițe, lingurițe, precum și furculițe pentru desert. În cea mai mare parte disponibile ca seturi din oțel inoxidabil sau, mai eficient, din argint sau aur.
  • Pahare și cupe - diferite forme, dimensiuni și decorațiuni, în funcție de gust și de tipul de băutură servită. Ceai, cafea, apă, suc, vin, bere sau șampanie - fiecare dintre aceste băuturi trebuie să fie servită corespunzător într-un pahar.

Asigurați-vă că vesela este asamblată corespunzător și bucurați-vă de mese delicioase servite într-o manieră elegantă.

IdoSell Trusted Reviews
4.67 / 5.00 30 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-30
Seriozitate maxima
2023-08-20
Timp foarte mare pana la primirea comenzii. Apeluri multe pe mail la care nu am primit raspuns. Sistemul de zavorare ( placuta cu gaura, atasata) nu imi serveste. Imi trebuia celalalt sistem de zavorare. Zavorul se monteaza la exteriorul unei usi si inchide doua suprafete plane aflate una in continuarea celeilalte. Zavorul ar trebui sa fie livrat cu ambele sisteme de zavorare, asa cum apare in reclama produsului. Cand comanzi nu ai posibilitatra sa alegi piesa in csre va intra tija zavorului ptr inchidere.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel