CAUCIUCURI ȘI RACLETE

( numărul de produse: 13 )

Cauciuc pentru extracția apei este utilizat pentru a îndepărta excesul de lichid de pe podeaua unei case sau a unui apartament. De asemenea, este excelentă pentru a ridica murdăria pe care mopul clasic nu a reușit să o îndepărteze. Extractorul de apă este fabricat din polipropilenă și oțel, ceea ce îl face robust și rezistent la deteriorări mecanice.

 

Racleta pentru cabină de duș accelerează considerabil curățarea băii. Permite îndepărtarea eficientă și ușoară a reziduurilor de apă de pe pereți, cabine de duș și paravane de baie. Acest lucru previne formarea calcarului și a petelor inestetice. Ștergătorul este fabricat din plastic (mâner) și cauciuc, care aderă eficient la suprafață și colectează murdăria de pe ea.

 

Racleta de apă pentru mașină, îndepărtează excelent apa de pe geamuri și caroserie. Poate fi utilizat pentru a curăța rapid și eficient parbrizul unui vehicul, de exemplu, atunci când îl spălați pe alee. Este, de asemenea, potrivit pentru spălarea și finisarea manuală - îndepărtarea apei de pe suprafața mașinii evită dungile care vor strica rezultatul final.

 

Ștergător de ferestre va permite curățarea mai temeinică a ferestrelor, îndepărtarea delicată a petelor și eliminarea dungilor. Fabricat din plastic și polipropilenă pentru o durată lungă de viață. Elementul suplimentar sub forma unui mâner din oțel nu se va rupe cu siguranță și va face posibilă curățarea chiar și a ferestrelor foarte înalte fără a fi nevoie să folosiți o scară.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-04-16
super
2024-03-30
Seriozitate maxima
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel