CÂRPE ȘI BUREȚI

( numărul de produse: 6 )

ȘTERGERE

 

Printre numeroasele accesorii de curățare se numără, desigur, cârpele din diverse materiale. Acestea fac mult mai rapidă și mai ușoară îndepărtarea murdăriei de pe mobilă și de pe alte suprafețe din casă. Cele mai multe cârpe nu lasă fibre pe obiectul curățat, ceea ce ușurează mult munca de curățare, iar aceste tipuri de cârpe sunt potrivite în special pentru curățarea oglinzilor și a sticlei.

 

Tipurile de țesături oferite spre vânzare includ:

 

Pânză de baie din microfibre - aceasta face curățarea băii mult mai ușoară. Fabricat dintr-un amestec de poliamidă și poliester, este durabil și reutilizabil. Aceasta facilitează eliminarea chiar și a petelor dificile - o puteți folosi pentru a freca suprafețele murdare fără să vă faceți griji că se va rupe cârpa. După curățarea în baie, suprafețele rămân curate și lustruite.


Pânză Terry - se caracterizează prin marea sa versatilitate; poate fi utilizată atât pentru lucrări uscate, cât și umede și cu diferite tipuri de detergenți. Fabricat din bumbac natural, este rezistent la uzură și absoarbe foarte bine apa.


Cârpă multifuncțională - este potrivită pentru curățarea tuturor tipurilor de suprafețe în spațiile domestice sau în unitățile de catering. Este fabricat dintr-un amestec de poliester și viscoză și este rezistent la deteriorări mecanice. Poate fi utilizat pentru curățarea uscată și umedă și cu diverși detergenți. Poate fi utilizat pentru curățarea uscată și umedă și cu o varietate de detergenți pentru a îndepărta rapid murdăria de pe podele, ferestre, mobilier sau pereți.


Pânză de flanelă - ideală pentru a menține curat echipamentul de uz casnic sau de birou. Fabricat din materiale naturale, acesta se caracterizează prin durabilitate, asigurând o utilizare îndelungată. Cu ajutorul acestuia puteți efectua atât lucrări umede, cât și uscate.


Pânză de podea - concepută pentru a menține curate suprafețele acoperite cu panouri, gresie și parchet. Fabricat dintr-un material puternic, se caracterizează prin durabilitate și rezistență la rupere sau la sfărâmare. Poate fi utilizat atât pentru curățarea uscată, cât și pentru cea umedă, precum și pentru utilizarea apei cu agenți de curățare.

 

SPONGES

 

Un burete absorbant vă va fi de folos atunci când vă curățați casa sau apartamentul, precum și în timpul lucrărilor de finisare. Buretele tradițional, plat, este disponibil la vânzare, precum și modele profilate care se potrivesc confortabil în mână. Pe lângă buretele de bază pentru spălatul vaselor, curățarea aragazurilor sau a blaturilor de lucru, merită să vă aprovizionați și cu un burete pentru curățarea grătarului, a mașinii sau a gresiei.

 

Buretele din microfibră - este un produs versatil care vă va ajuta la multe lucrări de curățare. Microfibra moale din partea superioară și inferioară a buretelui prinde perfect praful și protejează obiectele curățate de zgârieturi. Poate fi utilizat atât pentru curățarea umedă, cât și pentru curățarea uscată.


Curățător de metal - excelent pentru curățarea bucătăriei și a băii. Aceasta face posibilă îndepărtarea murdăriei deosebit de dure de pe vase, precum și de pe piesele metalice sau gresie. În ciuda structurii sale, nu trebuie să vă fie teamă că veți deteriora suprafețele curățate, deoarece tamponul de curățat este fabricat din fibre PET.


Burete pentru spălarea mașinilor - excelent pentru a fi utilizat în garajul de acasă pentru a vă curăța singur mașina, precum și într-o spălătorie auto profesională. Buretele poate fi așezat în portbagaj sau în torpedou, astfel încât să îl aveți mereu la dumneavoastră atunci când aveți nevoie de el. Textura absorbantă sporește confortul în timpul lucrului care trebuie efectuat. Buretele este delicat, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că veți zgâria caroseria în timpul curățării.


Burete asemănător cu un șampon - este conceput pentru îngrijirea mașinilor. Moale și delicată, nu lasă zgârieturi sau dungi pe suprafețele curățate. Este ideal pentru frecarea și lustruirea cerii și pentru spălarea geamurilor. Poate fi utilizat pentru a îndepărta cu ușurință aburul, dârele și pentru a curăța suprafața de sticlă după ce a fost îndepărtat înghețul.


Burete de celuloză pentru spălarea gresiei - este ideal pentru utilizarea în timpul lucrărilor de renovare în bucătării, băi și alte încăperi cu pardoseli din gresie. Acesta permite îndepărtarea temeinică a murdăriei rămase în urma chituirii. Este suficient să o înmuiați în apă și apoi să spălați chitul bucată cu bucată. Fabricat din celuloză, buretele este mult mai eficient decât o cârpă obișnuită, deoarece captează mult mai bine murdăria.

 

IdoSell Trusted Reviews
4.40 / 5.00 47 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-30
Seriozitate maxima
2024-03-06
Sunt ce trebuie s-au potrivit și par solide
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel